سئو

بمب گوگل (Google Bombing) یا بمب باران گوگل چیست؟ – ۲۰ آبان ۱۴۰۱ – اسماعیل سحاب

در زمینه وجود فرد یا افرادی که از نقاط ضعف گوگل استفاده می کرده اند، کاملا قابل مشاهده است! امروز سعی دارم در مورد یکی از این تکنیک های سئو کلاه سیاه (Black Hat) که شاید در مورد آن نشنیده باشید، صحبت کنم! بمب گوگل یا Google Bombing یکی از آن تکنیک هاست که شاید بتواند به شما در این زمینه که به یک جایگاه بالا و حرفه ای برسید، کمک شایسته ای کند!

شاید منتظرید که از این تکنیک استفاده کنید، اما در نظر داشته باشید که عمر شادی با استفاده از تکنیک های کلاه سیاه، کاملا محدود است! در واقع سایت هایی که با سیاه بهینه سازی می شوند، به سرعت رتبه های خوب خود را از دست می دهند و در بعضی مواقع به صورت کلی از ی گوگل حذف می شوند و دیگر در نتایج حضور ندارند!

بمب گوگل یا Google Bombing چیست؟

اگر بخواهم به زبان ساده به شما توضیح دهم که گوگل بمب چیست، باید به شما بگویم که در واقع این تکنیک را زمانی متوجه می شوید که در مورد سئو اطلاعات کافی داشته باشید! در واقع به کارهایی که ما برای بهبود رتبه ی سایت خود برای یک کلیدواژه خاص انجام می دهیم، سئو کرده ایم! به عبارت ساده تر وقتی برای کلمات کلیدی خاص، سایت خود را در نتایج بالای جستجو به مخاطبان هدف نشان می دهیم، بهینه سازی سایت انجام داده ایم!

در زمینه سئو یک اصل وجود دارد و آن این است که تنها سایت خود را برای عبارات کلیدی مرتبط سئو کنید. در واقع به عنوان مثال به سایت من نگاه کنید! تمامی مطالب و محتواهایی که درون وجود دارد مربوط به سئو و بهینه سازی سایت می شود. در این زمینه اگر هر فردی از عبارات کلیدی نامرتبط استفاده کند، چه می شود؟

یکی از ویژگی هایی که بمب گوگل را تبدیل به یک تکنیک Black Hat می کند، همین است که شما سایت خود را برای کلیدواژه های نامرتبط بهینه سازی می کنید. در واقع تکنیک بمب گوگل به این صورت است که یک صفحه اینترنتی در موتور جستجوی گوگل برای کلیدواژه ای که اصلا برای آن محتوا وجود ندارد، رتبه کسب می کند.

خلیج همیشه فارس، نمونه ای برای توضیح بمب گوگل

اگر بخواهیم به بهترین شکل این موضوع را توضیح دهیم، باید به این موضوع بحث جنجالی خلیج همیشه فارس و خلیج (ع-ر-ب-ی) صحبت کنیم! چند سال شاهد بودیم که بر اثر برخی از شیطنت ها از خلیج فارس به نام خلیج (ع-ر-ب-ی) یاد می شد. همین موضوع باعث شد که برخی از سئوکاران و بلاگرای ایرانی با استفاده از تکنیک بمب گوگل و دادن لینک به یک صفحه که در آن ذکر شده بود، خلیج همیشه فارس با کلیدواژه خلیج عر*بی به رتبه یک گوگل برسند!

این موضوع نشان داد که این تکنیک چقدر در این زمینه می تواند، موثر باشد. در واقع محتوایی که به رسیده بود حاصل ۱۰ هزار لینک و یا بیش تر بود که توسط بلاگرهای مختلف به آن داده شده بود. در این زمینه شاید برای یک مدت کوتاه بتوان رتبه ی اول گوگل را بدست آورد، اما در نظر داشته باشید که احتمال پنالتی شدن توسط گوگل بسیار بالاست!

Google Bombing یا Google Washing؟ مسئله این است!

شاید با نام Google Washing برخورد کنید که در واقع به همان معنای بمب گوگل است! معنای این نامگذاری این است که در بیشتر مواقع این تکنیک کلاه سیاه برای اهداف کوتاه مدت سیاسی زیاد مورد استفاده قرار می گیرد و نتیجه ی خود را هم می گذارد! در واقع اولین باری که نام این تکنیک بر سر زبان ها افتاد، سال ۲۰۰۴ بود.

در سال ۲۰۰۴ شما اگر واژه ی miserable failure را جستجو می کردید، با صفحه ی معرفی جورج بوش یکی از رئسای جمهور آمریکا متوجه می شدید! این واژه که به معنای شکست خورده بیچاره بود، در آن زمان سر و صدای بسیار زیادی به پا کرد. گوگل در آن زمان توجه زیادی به این موضوع نکرد تا سال ۲۰۰۷ که یک اتفاق مهم در این زمینه اتفاق افتاد!

در سال ۲۰۰۷ رسانه های زیادی ادعا کرده اند که گوگل بمب در واقع حقیقت ندارد و توسط خود گوگل برای اهداف سیاسی اش مدیریت می شود. این موضوع باعث هجمه های زیادی به سمت گوگل شد که نتیجه ی آن تمهیدات شدید گوگل برای مقابله با این موضوع بود که نتیجه ی آن این است که در حال حاضر شما قادر نیستید از این روش بهره ی خاصی ببرید.

سخن آخر در مورد بمب گوگل

اگر دل خود را خوش کرده بودید که این روش کاربردی باشد، باید به شما بگویم که سخت در اشتباه هستید! در واقع اکثر این روش های غیرقانونی بی تاثیر هستند و یا دیگر اصلا استفاده نمی شوند. گوگل همیشه سعی مقابله با این الگوریتم ها را داشته است و تا الان هم موفق عمل کرده است.

اگر دوست دارید که در این زمینه شما موفق باشید، باید به شما بگویم که حتما سعی کنید اگر در رابطه با سئو، اطلاعات کافی ندارید در یک دوره شرکت کنید و بعد از آن کمی کارآموزی کنید تا تجربه بدست آورید. این کارها باعث می شود که از روش های کلاه سفید سئو بتوانید، سایت خود را به صفحه اول گوگل برسانید.

مطالب مشابه

  • کیورد استافینگ (Keyword Stuffing) چیست؟

    در گذشته نه چندان دور موتورهای جستجو سایت‌هایی که تعداد بیشتری کلمات کلیدی از یک…

  • کیورد استافینگ (Keyword Stuffing) چیست؟

    در گذشته نه چندان دور موتورهای جستجو سایت‌هایی که تعداد بیشتری کلمات کلیدی از یک…

  • برنامه‌های وابسته یا Affiliate Program چیست؟

    تکنیک‌های کلاه سیاه، ترفندهای خطرناک برای بهبود رتبه و سئو سایت در موتورهای جستجو از…

  • سئو منفی (Negative SEO) چیست؟

    شاید تا الان شما هم تصور می کردید که تکنیک های کلاه سیاه سئو تنها…

ادامه مطلب در سایت منبع

دیدگاهتان را بنویسید