سئو

رفع ارور Avoid bad requests در GTmetrix – خطای ریکوئست بد چیست

نکته مهم درباره این ارور این است که برای راه حل این مشکل باید بررسی توسط شما انجام شود و مثل سایر خطاهای gtmetrix نیست که یک کد قرار دهیم و شما با قرار دادن آن کد این مشکل را حل کنید. به عبارت دیگر ممکن است حل خطا در هر سایتی متفاوت باشد ولی مفهوم خطا در کل یکی است. زمانی که شما صورت مسئله را به خوبی بدانید تا ۵۰ درصد برای پیدا کردن راه حل قدم مثبت برداشته اید.

سرفصل‌های پست

خلاصه‌ای از خطا Avoid bad requests

نام: Avoid bad requests

نوع: محتوا

اولویت: بالا

میزان سختی: راحت

Avoid bad requests چیست؟

هر صفحه از سایت یک سند HTML می‌گویند و در این سند درخواست های مختلفی وجود دارد، درخواست ها باعث می‌شوند که محتوای سایت بدون مشکل لود شود. گاهی وقت ها به دلایلی ایت درخواست ها اشتباه هستند و ممکن است یک درخواست بد یا ریکوئست بد رخ دهد که به انگلیسی bad request می‌گویند و در اینجا ابزار Gtmetrix به شما میگوید Avoid کنید یعنی پرهیز کنید از این درخواست های بد.

حال ممکن است این ریکوئست های بد در فایل‌های JS و CSS هم باشند. هر یک فایلی که در HTML وجود دارد مساوی هست با یک درخواست به سمت سرور. اگر این فایل وجود نداشته باشد در اینجا چه اتفاقی می‌افتد؟ باعث می‌شود مرورگر و سرور به دور از هدف فعالیت انجام بدهند و سرور زمان بیشتری برای گشتن پاسخ مرورگر صرف کند چون دنبال چیزی می‌گردند که وجود ندارد. همانند مکالمه زیر می‌توان تشبیه کرد:

مرورگر: من به این عکس نیاز دارم

سرور: من چنین عکسی رو ندارم

مرورگر: پس چرا در سند HTML چنین عکسی رو صدا کردن؟

سرور: خب ندارم من خیلی گشتم ولی پیدا نکردم

رفع ارور Avoid bad requests

پیغام خطای 404

همه ما با خطای 404 تا به حال روبه‌رو شده‌ایم و وقتی به این خطا برمیخوریم که فایلی وجود نداشته باشد، حال وقتی bad requests به وجود میاد که کاربر با خطای 404 یا پیدا نشدن صفحه‌ای روبه‌رو بشود، خطای 404 یک است که نشان می‌دهد کاربر توانایی برقراری با سرور را دارد اما سرور نمی‌تواند درخواست گرفته شده از سمت کاربر را پیدا کند.

در این حالت سرور صفحه خطایی با عنوان “404 Not Found” تولید می‌کند وقتی کاربر به دنبال لینک شکسته شده یا لینک مرده است. برای رفع ارور Avoid bad requests باید درباره خطاهای ۴۰۴ اطلاع داشته باشید. حالا در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.

خطای Avoid bad requests چگونه پیدا کنیم؟

بسیاری از اوقات Avoid bad requests بسیار آشکار هستند مانند زمانی که یک تصویر قرار هست در جایی باشد ولی نیست، و نبودن یک تصویر مثلا در بکگراند (background) بسیار آشکار و معلوم است.

خیلی وقت‌ها هم ممکن است از خطای bad requests هیچ نشانه‌هایی نمایان نشود، پس همیشه سعی داشته باشید از لود شدن و فراخوانی فایل‌هایی که لازم نیست در آن صفحات لود شوند اجتناب کنید، منظورم از فایل‌ها همان عکس‌هایی که مورد استفاده قرار نمی‌گیرند یا فایل‌های افزایش سرعت سایت وردپرس یا هر CMS دیگری خواهد بود.

با استفاده از ابزارهای page speed tool همانند سایت جی تی متریکس، سایت pingdom و webpagetest شما می‌توانید صفحات مورد نظر خود را بررسی کنید و بهترین راه و مطمئن‌ترین ابزاری است که میتوان برای پیدا کردن این خطاها استفاده کرد ولی در کل میتوان از ابزار Inspect در مرورگرها هم استفاده کرد به این منظور اول باید صفحه‌ای که قصد دارید خطاهای آن را جویا شوید رفته و سپس کلیک راست کرده و گزینه Inspect را انتخاب کنید، در قسمت Console شما میتوانید خطاهای موجود را با رنگ قرمز مشاهده نمایید. نحوه استفاده از inspect کروم را ما در مقاله نمودار آبشاری اشاره کردیم. مقاله جذابی است بخوانید.

البته در سرچ کنسول گوگل گزارش Speed اضافه شده است، هر چند در سرچ کنسول گوگل به این فاکتور جی تی متریکس به صورت مستقیم نگاه نمی‌کند. ولی گاهی خطاهای ۴۰۴ و همینطور درخواست های بد را میتوانید با تحلیل خود در داخل این ابزار قوی پیدا کنید. البته ما ۱۵ ساعت فیلم آموزش سرچ کنسول برگزار کردیم و مناسب کسانی است که تمایل دارند بیشتر و بهتر درباره سئو بدانند.

چگونه مشکل Avoid bad requests را رفع کنیم؟

۲ – گاهی وقت ها مشکل، Avoid bad requests نیست، زمانی که شما کلی فایل همانند عکس دارید و بعد انتقال می‌دهید این مشکلات رخ می‌دهد. پیشنهاد می‌شود اگر وردپرس هستید افزونه Simple SLL را نصب کنید و سپس دوباره بررسی کنید.

۳ – گاهی وقت ها هم ما یک سری عکس ها را حذف می‌کنیم ولی کش را پاک نمی‌کنیم و یا یک فونت را عوض می‌کنیم ولی کش را پاک نمی‌کنیم.

۴ – خطای انسانی از مهم‌ترین دلیل ها برای ایجاد چنین مشکلاتی است. اگر شما در حال فراخوانی یک عکس باشید ولی ادرس ان را درست انتخاب نکنید و یا یک فایل را به اشتباه لینک کنید این خطاها رخ می‌دهند. پس سعی کنید همه لینک های خود را دستی در ان صفحه بررسی کنید. یک افزونه برای گوگل کروم وجود دارد به نام Linkminer که به شما در پیدا کردن لینک های بد بسیار کمک می‌کند.

روش اشتباه برای حل خطا Avoid bad requests

گاهی در زمان حل این مشکل ممکن است فکر ریدایرکت کردن ۳۰۱ را داشته باشید، به شکل کلی این روش برای رفع خطا پیشنهاد نمی‌شود چرا که بیشتر صورت مسئله را پاک می‌کند، در درجه اول بهتر است آدرسی که حاوی خطا bad requests هست را حذف کنید و یا جایگزین آدرس صحیح کنید، اگر به عنوان مثال دانش برنامه نویسی نداشتید و یا مشکلاتی وجود داشت اخرین راه ریدایرکت کردن آدرس آن درخواست بد به یک آدرس صحیح است. از طرفی وقتی یک خطای بد را شما ریدایرکت کنید به احتمال زیاد ارور Avoid landing page redirects روبه‌رو خواهید شد. البته ما در دوره ۸ ساعت فیلم آموزشی جی تی متریکس درباره این موارد بسیار صحبت کردیم.

پایان

[box type=”note”]پس به شکل خلاصه برای رفع مشکل bad requests از لینک‌های شکسته، لینک‌های مرده و همچنین خطاهای 404 و 410 و درخواست‌های بی‌فایده جلوگیری کنید تا باعث افزایش سرعت لود سایت شما شود .[/box]

این مقاله از آموزش GTmetrix هم به پایان رسید در جلسه بعد به معرفی @import در pagespeed گوگل میپردازیم. با میزفا همراه باشید.

4.1
/
5
(
13

امتیاز

)

ادامه مقاله در سایت منبع

دیدگاهتان را بنویسید