سئو

مقداردهی آغازین کلکسیون ها (Collection) و اشیاء (Object) در ASP.NET Core

مقداردهی آغازین Collections و Objects

لازم به ذکر است که در این جلسه از مدل Product که در جلسات گذشته ایجاد کردم استفاده می کنم پس در صورتی که جلسات گذشته رو مطالعه نکرده اید پیشنهاد می کنم جهت فهم و یادگیری بهتر این جلسه ی آموزشی ، جلسات گذشته را حتما مرور کنید.

هنگام ایجاد شیئی در متد استاتیک GetProducts در کلاس Product ، از مقداردهی آغازین شی استفاده شده است . با این روش ایجاد شی ء و‌مقداردهی خاصیت های آن در یک گام انجام می‌شوند:

این ویژگی دیگری از #C است که برنامه نویسی را آسان تر کرده است. بدون این ویژگی می‌بایست مانند کد زیر ، سازنده ی کلاس را فراخوانی می کردیم :

از همین روش می‌توان در مورد کلکسیون ها (Collections) نیز بهره بود . بدون کاربرد این روش ، برای ایجاد آرایه ای رشته ای ، تعریف آرایه همراه با مشخص کردن تعداد عناصر آن و مقداردهی آن عناصر ، باید در دوگام جداگانه انجام شوند. همانند کد زیر :

استفاده از روش مقداردهی برای کلکسیون ها این امکان را فراهم می کند که تعیین محتوای آرایه یا هر کلکسیون دیگری (مانند List) به عنوان بخشی از سازنده ، انجام شود. به این ترتیب در مورد آرایه ، تعداد عناصر هم به صورت ضمنی مشخص می‌شود. همانند کد زیر :

عناصر آرایه بین نمادهای { و } مشخص شده اند که هم تعریف کلکسیون را روشن تر کرده است و هم این امکان را فراهم کرده است که بتوان تعریف کلکسیون را در فراخوانی یک متد (مانند View) وارد کرد. نتیجه دو کد بالا یکی است . این موضوع را می توانید با اجرای برنامه آزمایش کنید. نتیجه ای که مشاهده خواهید کرد به صورت زیر است:

از نگارش 6.0 #C به بعد همین روش را می‌توانید در مورد کلکسیون هایی که از اندکسر (Indexer) استفاده می‌کنند هم به کار برید مثال خوبی در این مورد ، دیکشنری است . هر عنصر کلکسیون دیکشنری از دو بخش کلید و مقدار(key , value) تشکیل شده است کد زیر اکشن متد Index را این بار در حالتی نشان می‌دهد که یک دیکشنری با روش نگارش C# 5.0 در آن تعریف و مقداردهی شده است .

نوشتار مقداردهی این کلکسیون به مقدار زیادی به نمادهای { و } بستگی دارد. 6.0 #C روش بهتری برای این کار پیشنهاد می‌کند که با چگونگی ذخیره و بازیابی داده ها از کلکسیون ، پس از ایجاد آن هماهنگی بیشتری دارد. به نمونه زیر دقت کنید :

نتیجه پایانی دو کد بالا یکی است. ایجاد یک دیکشنری که کلیدهایش Kayak و Lifejacket و مقادیرش عبارتند از اشیائی از product . ولی برای ایجاد عناصر از همان روش اندیس دهی استفاده شده است که در دیگر عملیات مربوط به کلکسیون ها هم از آن استفاده می شود اجرای برنامه ، نتیجه زیر را در مرورگر نشان می‌دهد.

بسیار خب به پایان این جلسه آموزش ASP.NET Core رسیدیم در صورتی که سوالی پیرامون مقالات آموزشی داشتید حتما در قسمت نظرات مطرح کنید.

5
/
5
(
1

امتیاز

)

ادامه مطلب

دیدگاهتان را بنویسید