سئو

8 ترفند برای افزایش تعامل در شبکه های اجتماعی!

حالا در عصر دیجیتال همه ما، به جز آن هایی که در غار اصحاب کهف خواب بوده اند، می دانیم که فعالیت برند در شبکه های اجتماعی تا چه حد ضروری است و به شناخت برند و اعتماد سازی و ارتباط با مخاطب کمک می کند. اما چیزی که این میان بیشترین اعتبار را به فعالیت های ما می دهد، تعامل کاربر است که در گرانی است. در این مطلب از آژانس دیجیتال مارکتینگ تاس با ۷ روش افزایش تعامل در شبکه های اجتماعی آشنا خواهید شد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه کنید: ۱۶روش افزایش کامنت در اینستاگرام!

تعامل در شبکه های اجتماعی چیست؟

تعامل در شبکه های اجتماعی اصطلاحی چتری است که شامل تمام مکالمات دو طرفه و نقاط تماس است که بین شرکت ها و مصرف کنندگان رخ می دهد. خواه یک پست دارای برچسب را دوست داشته باشید یا به یک بازبینی گرمی بپردازید ، نحوه تعامل با پیروان خود تأثیر بسزایی در رضایت و حفظ مشتری دارد. هر تعامل مثبت این امکان را دارد که یک خریدار معمولی را به یک فن مادام العمر تبدیل کند.

شما می توانید برای افزایش فالوور و همچنین برنامه ریزی برای پیشرفت پیجتان از خدمات مدیریت پیج اینستاگرام تاس استفاده کنید

8 روش افزایش تعامل در شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی این امکان را به شما می دهند تا فارغ از مکان و زمان بتوانید بین برند و مشتریان برند ارتباط ایجاد کنید. این که چطور این ارتباط را تقویت کنیم را در قالب هشت ترفند زیر بخوانید:

1. مخاطبان شما پست ها را دوست دارند!

پست های شما اگر حاوی مطالب جذاب و مفیدی باشند همیشه برای مخاطبان تان خوشایند است. با این پست ها می توانید با یک تیر دونشان بزنید. هم محصولاتتان را بدون هزینه تبلیغات به مشتری معرفی کنید و در آن ها علاقه ایجاد کنید. هم این که اعتماد مشتری به عنوان رسانه ای پاسخگو به سوالات و نیازهایشان را جلب کنید.

کمی پس از آغاز فعالیت در هر یک از این شبکه ها با بررسی داده ها خواهید فهمید که کدام انواع یا موضوعات محتوا توجه بیشتری از مخاطبان دریافت می کند. به طور مثال اگر پست هایی درباره حمایت برند از مسائل اجتماعی روز لایک بیشتری گرفته اند باید بدانید که این سیر را حفظ کنید. یا اگر متوجه شدید محتوای ویدیوی بیشتر از تصویری ذخیره شده و کامنت دریافت می کند تمرکز خود را متوجه این نوع محتوا کنید.

برای اندازه گیری عملکرد پست در سیستم عامل ها ، از یک ابزار مدیریت رسانه های اجتماعی مانند Sprout یا Hootsuite استفاده کنید تا درک جامع تری از داده های مشتری داشته باشید. گرچه برخی از این شبکه ها داده های داخلی حداقلی را نیز در اختیارتان قرار می دهند.

2. فقط مشتریان بالقوه حساب برند را دنبال می کنند!

هنگامی که کسی دکمه دنبال کردن حساب شما را فشار می دهد به شما این سیگنال را می دهد که به برند یا خدمات و محصولات شما علاقه مند است و با پای خودش وارد قیف بازاریابی تان شده است. حالا تنها کاری که شما می کنید این است که سفر مشتری خوبی برایش ترتیب بدهید تا تمایل به خریدش تقویت شود و در گام بعدی به مشتری دائمی و وفادار شما تبدیل شود.

جالب است بدانید که پنجاه و هفت درصد از مصرف کنندگان، برندهای خاصی را در هر زمینه دنبال می کنند و مادامی که خدمات خوبی دریافت کنند سراغ برندهای دیگر نمی روند و همچنین علاقه مند هستند تا در جریان خدمات و محصولات جدید قرار بگیرند.

پس در واقع دنبال کنندگان شما انجمن طرقدارانی هستند که منتظر جرقه ای از سمت شما برای تسریع روند خرید هستند.

رشد مخاطب را با گذشت زمان پیگیری کنید تا بفهمید چه اقدامات یا روندهایی باعث می شود مردم حسابهای اجتماعی شما را دنبال کنند. اگر متوجه شدید نوع خاص محتوایی یا موضوعی بیش از سایرین علاقه مند است، آن را از طریق کانال ها آزمایش کنید. شما ممکن است بینشی را کشف کنید که باعث افزایش تعامل و رضایت مشتری می شود.

شما می توانید برای افزایش فالوور و همچنین برنامه ریزی برای پیشرفت پیجتان از خدمات مدیریت پیج اینستاگرام تاس استفاده کنید

3. مخاطبان می بینند، استفاده می کنند، نظر می دهند!

این که مخاطبان در شبکه های اجتماعی می توانند برایتان کامنت بگذارند می تواند به سود یا علیه شما عمل کند. مشتریان شما همواره دوست دارند تجربیات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. و واقعیت تلخ این است که عموم افراد در به اشتراک گذاشتن تجربه منفی خود انگیزه بیشتری دارند. پس حواستان باید حسابی جمع باشد که با بسته بندی و ارسال نامناسب یا عدم تطابق سفارش و محصول دریافتی و مواردی از این دست حسن شهرت خود را قربانی نکنید.

کافی است یک بار این اتفاق بیفتد و یک کامنت زیر یک پست منتشر شود تا وجهه خوب شما برای هزار خواننده کامنت برود زیر سوال. چرا که 85٪ از مصرف کنندگان اعلام کرده اند که بررسی مشتریان در هنگام تصمیم گیری برای خرید تأثیرگذار است.

در وهله پس از اطمینان از کیفیت کار و بیان کردن دقیقا همان چیزی که ارائه می دهید و عدم فریب مشتریان بایستی نظرات را هم بررسی کنید. چرا که ممکن است گاهی نظرات منفی بدجنسی های کوچکی از سمت رقبا باشند.

با انتخاب یک راه حل اجتماعی که چندین سیستم عامل را در نظر می گیرد ، استراتژی بررسی خود را ساده کنید. ابزار مدیریت بازبینی Sprout Social ، بررسیهای Facebook ، Glassdoor ، TripAdvisor و Google My Business را در یک مشاهده قرار می دهد تا روند پاسخ شما ساده شود.

4- مخاطبان محتوای برند را به اشتراک می گذارند!

اشتراک محتوای ارگانیک نه تنها به برند شما کمک می کند تا با هزینه کمتری به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کند ، بلکه احتمالاً در تصمیمات خرید نیز تأثیرگذار است. هفتاد و یک درصد از مصرف کنندگان می گویند تحت تأثیر پست های افرادی هستند که می شناسند، در حالی که 53٪ تحت تأثیر تبلیغات شبکه های اجتماعی هستند.

5- مخاطبان مسائل را گزارش می دهند!

تقریباً از هر سه مصرف کننده ، دو مشتری اهمیت بالایی را در ایجاد تجربه مثبت با یک برند در شبکه های اجتماعی به خدمات مشتری پاسخگو نسبت می دهند. فقط طی یک سال گذشته شرکت ها شاهد افزایش 60 درصدی درخواست های پشتیبانی از طریق شبکه های اجتماعی بوده اند.

اگر کالا یا خدماتی که ارائه می دهید مناسب نباشد یا کار نکند مشتریان در اولین گام به سراغ خودتان می آیند و مساله را در میان می گذارند. حالا شما با یک سیم چین برای خنثی کردن بمب بین سیم آبی و قرمز نشسته اید! اگر به سرعت پاسخ بدهید و ابراز تاسف کنید و در حداقل زمان ممکن مساله را پیگیری کنید و به مشتری گزارش دهید، ارزش بیشتری از قبل برای خود خریده اید. چرا که می دانند شما آن قدر حرفه ای هستید که همه چیز را بررسی می کنید.

اما اگر در رفع و رجوع مساله دیر بجنیبید یا سهل انگاری کنید یا بدتر از آن عذرخواهی نکنید و مساله را گردن خود مشتری بیندازید ورق بر می گردد.

پشتیبانی استثنایی مستلزم داشتن دید کاملی از تاریخچه مشتری با نام تجاری شما است. ادغام دو طرفه Sprout با Zendesk به تیم های اجتماعی پشتیبانی می کند و می توانند بلیط های باز و ارتباطات قبلی را مشاهده کنند ، و زمینه لازم برای حل موثر مشکلات را به آنها می دهد.

6. مشتریان برای برند پیام خصوصی و دایرکت ارسال می کنند!

این که مشتریان برای اشتراک گذاری نظرات و تجربیات خود یا صرفا پرسیدن سوال به دایرکت شما بیایند فرصت است نه زحمت! باید درک کنید که ارتباط با مشتری در مجموع ارزشمند است و هر پیامی که برایتان ارسال می شود ارزش بررسی و پاسخگویی دارد.

اولین قدم برای ارائه خدمات بهتر به مشتری از طریق پیام های خصوصی یا DM ، بهینه سازی سرعت است. اکثر مصرف کنندگان پس از تماس با یک مارک تجاری در شبکه های اجتماعی و پاسخگویی به این انتظار ، انتظار یک پاسخ همان روز را دارند. هشتاد و نه درصد از مصرف کنندگان پس از تجربه خدمات مثبت به مشتری ، احتمال خرید مجدد آن بیشتر است.

انتقال از سکویی به سکوی دیگر برای نظارت و آدرس دهی پیام های مستقیم بطور ذاتی وقت بی نظیری را تلف می کند که می تواند رضایت مشتری را تحت تأثیر قرار دهد. همچنین سیلوهای بین تیم های اجتماعی و مراقبت از مشتری را تقویت می کند. روند مدیریت پاسخ خود را با استفاده از ابزاری که صندوق ورودی اجتماعی شما را در مکانی متمرکز تلفیق می کند ، ساده کنید.

7- مشتریان شما اینفلوئنسرها و سفیران برند را دنبال می کنند

ممکن است همه طرفدار فوتبال یا آشپزی نباشند اما هر کسی یک سبک زندگی مورد علاقه دارد که افراد تاثیر گذار در آن سبک را دنبال می کند. خوشبختانه مخاطبان یک برند تا حدودی روحیات و علایق مشترکی دارند و کار شما این وسط خیلی ساده تر می شود. کافی است اینفلوئنسز مناسب را بیابید و سرمایه گذاری کنید.

در صورتی که فرد بسیار مناسبی که همگام با ارزش ها و هویت برند شما فعالیت می کند و مخاطبان زیادی دارد را شناسایی کردید بد نیست یک سفیر دائمی برند هم داشته باشید.

مشارکت با اینفلوئنسرهای مناسب می تواند ارتباط عمیق تری بین برند و مشتریان شما ایجاد کند. به جای این که به صفحات پرمخاطب و بی ربط تبلیغ بدهید بهتر است سراغ افرادی بروید که کاملا واقعی هستند و تبلیغات شما بخشی از زندگی واقعی آن هاست. به طور مثال یک ورزشکار گیاهخوار که از مشتریان برند شما هم هست و مخاطبان زیادی دارد می تواند بهترین گزینه برای معرفی برند غذای سبز شما باشد.

پس از پیدا کردن اینفلوئنسر مناسب می توانید از یک ابزار نظارت بر شبکه های اجتماعی برای شناسایی افراد معتبری که قبلاً در مورد شرکت یا صنعت شما صحبت می کنند استفاده کنید. در صندوق ورودی هوشمند Sprout ، می توانید برچسب های داخلی را برای پیگیری و ذکر نام های تجاری کوتاه از سفیران احتمالی اعمال کنید.

جمع بندی

در این مطلب با روش های افزایش تعامل در شبکه های اجتماعی آشنا شدید. اگر سوالی در این باره دارید می توانید از بخش نظرات زیر همین پست از ما بپرسید و پاسخ بگیرید. فراموش نکنید که همواره و برای تمامی خدمات بازاریابی شبکه های اجتماعی از جمله مدیریت پیج اینستاگرام می توانید روی همکاری تاس حساب کنید.

ادامه خواندن در سایت منبع

دیدگاهتان را بنویسید