عمومی

7 قانون موفقیت در بازاریابی محتوایی

در این مقاله به بررسی 7 قانون برای موفق شدن در سال 2020 در زمینه بازاریابی محتوایی می پردازیم که با لحاظ کردن آنها در برنامه بازاریابی محتوایی تان می توانید پیشرفت زیادی را در خود ببینید.

در صورتی که این 7 قانون را سرلوحه کار خود قرار دهید به موفقیت های چشمگیری در امر بازاریابی محتوایی دست پیدا خواهید کرد. به قوانین بازاریابی محتوایی زیر توجه کنید:

1) تیم و همکاران را به خوبی توجیه کنید

موارد زیادی بوده اند که با وجود کیفیت بالایی که در بازاریابی محتوایی داشته اند باز هم دچار شکست در این زمینه شده اند. بارها و بارها گفته ایم که چرا بازاریابی های محتوا شکست می خورند:

  • هیچ استراتژی برای تولید محتوا ندارند.
  • زمان انتشار محتوایشان روند ثابتی ندارد.
  • کمبود محتوای ارزشمند و متفاوت به شدت به چشم می خورد.
  • شرکت قبل از آنکه تولید محتوا نتیجه بدهد؛ دستور توقف آن را صادر می کند.

همه دلایلی که سبب شکست بازاریابی محتوایی تان می شود را در بالا آورده ایم. اما این موارد دلایل اصلی شکست شما نیستند. بزرگترین دلیل نتیجه ندادن بازاریابی محتوایی تان این است که متعهدین کنترل بودجه تصوری از کار شما و نتیجه فوق العاده اش ندارند.

باز هم این مسئله را بازگو می کنم تا فراموشش نکنید اکثر برنامه های بازاریابی محتوایی به دلیل کم بودن نتایج متوقف نمی شوند بلکه به دلیل نبود نتایج و کار نکردنشان متوقف می شوند. آنها متوقف می شوند چون متعهدین کنترل بودجه سازمان تان متوجه بازاریابی محتوایی و اثرات فوق العاده آن نمی شوند و در این حالت است که باید بازاریابی محتوایی متوقف شود.

یک راه حل وجود دارد ابتدا فردی که بودجه را کنترل می کند پیدا کنید. مدیر بازاریابی، مدیر امور مالی یا هر کس دیگری که بتواند در میزان بودجه و استراتژی تقسیم آن اثر بگذارد. در قدم بعدی یک برنامه بازاریابی برای محتوا گذاری تان ایجاد کنید. که میتواند یک ایمیل باشد، یک فایل صوتی یا متن نوشتاری باشد و این وظیفه شماست که متعهدین را از حرفه و هدف اصلی بازاریابی محتوایی تان متوجه سازید و به آنها بیاموزید که چرا بازاریابی محتوایی اهمیت دارد؟ چه کسی آن را به خوبی انجام می دهد؟ و چقدر هزینه نیاز دارد؟

در صورتی که برنامه بازاریابی محتوایی تان کنسل شود دیگر نمی توانید تیم اجرایی را مقصر بدانید چون آنها متوجه کار شما نبودند. اگر آنها را آموزش ندهید فقط باید خودتان را بابت این موضوع سرزنش کنید.

2) برای چندین خط درآمد، برنامه ریزی کنید

وقتی شروع به بازاریابی محتوایی می کنید؛ هدف بزرگی برای این کار دارید و آن هدف می تواند به افزایش درآمدتان و در نهایت بازدهی تان کمک کند. حالا هدف یا بالا بردن فروش است یا جذب کاربران یا متمرکز کردن آنها بر سایت تان است در هر صورت فرقی نمی کند.

راه حل چیست؟

شما باید بر هدف بازاریابی تان تمرکز کنید. سازمان های پیشرو 5 الی 6 و حتی 7 خط درآمد را از طریق جذب مخاطبان خود ایجاد می کنند.

گزینه های درآمدزایی در بازاریابی محتوایی سنتی

  • محصولات بیشتری بفروشید.
  • خدمات بیشتری ارائه دهید.
  • مشتریان سودآور را به خود متعهد سازید.
  • سایر محصولات تان را به مشتریان وفادارتان بفروشید.

جذب تبلیغات، اشتراک محتواهای پولی، درآمدزایی از طریق همایش و رویداد، فروش محتواهای کمیاب مثل کتاب الکترونیکی و… هم از سایر روش های درآمدزایی از طریق محتوا هستند.

این وظیفه شماست که راه های درآمدزایی را پیش بینی و عملی کنید.

3) قبل از ساختن بخرید

اگر به عملکرد اولین کارآفرینان نگاهی بیندازید متوجه شکست بیشتر استارتاپ ها خواهید شد. عمدتا بیش از 90 درصد آنها موفق نیستند و این دقیقا چیزی است که برای بازاریابان نیز اتفاق می افتد. ما استارتاپ های محتوایی خود را با بدترین شرایط ممکن آغاز می کنیم. کارآفرینان در صورتی که به خریداری یک بیزینس بپردازند موفقیت خود را به شکل چشمگیری افزایش می دهند.

راه حل چیست؟

شرکت های رسانه ای هوشمند همیشه قبل از ساختن به دنبال خرید هستند. به خصوص امروزه که مواد با ارزش و مفیدی در هر صنعت به صورت پراکنده وجود دارد. شرکت تولید کننده سخت افزار رایانه Raspberry Pi 2 مجله از انتشارات Dennis Publishing ایالات متحده خریداری کرد. فکر می کنید چه مدت طول کشید تا این شرکت 2 مخاطب وفادار در آن دسته ها بسازد؟ به آسانی ظرف 2 سال این کار صورت گرفت!

شرکت ارو الکترونیکس شرکتی الکترونیکی در آمریکاست. که در سال 2013 در فهرست ‘فورچون 500‘ رتبه 140 را در بین بزرگترین شرکت های ایالات متحده آمریکا به خود اختصاص داد. شرکت ارو بزرگترین شبکه از مهندسان الکترونیک را ایجاد کرد. در صورتی که به دنبال مرتبه دادن به شرکت تان هستید شما در ابتدا نیاز به یک برنامه دارید یعنی ابتدا لیستی از برندهای تاثیر گذار تهیه کنید تا نظر مخاطبینی که هدف گذاری کرده اید را جلب کنید. سپس شروع به تجزیه و تحلیل مواردی کنید که قرار است در صنعت تان بفروشید.

4) یک کار خارق العاده انجام دهید

ممکن است از شرکت Mailchimp Presents آگهی دیده باشید؛ این شرکت مجموعه مطالبی را منتشر می کند که روحیه کارآفرینی را در شما ایجاد و تقویت می کند. شرکت Mailchimp Presents مجموعه های کوتاه از فیلم، انیمیشن و پادکست ایجاد کرده است و کارآفرینان را هدف قرار داده است. پیشرفت بیشتر این شرکت را خواهیم دید.

کیفیت بازاریابی محتوایی خود را بالا ببرید

چرا؟ اگر به گذشته و تاریخ نگاهی بیندازید و شروع کار برندهای مختلف را ببینید از نیویورک تایمز گرفته تا هافینگتن پست هیچ کدام کارشان را با انتشار چند عدد محتوا شروع نکرده اند. عالی بودن در بیش از یک چیز در یک لحظه سخت است.

راه حل چیست؟

صرف نظر از اینکه چقدر بخش بازاریابی محتوایی تان کوچک یا بزرگ باشد هر سازمان برای محتوا گذاری انرژی محدودی دارد. برای افزایش شانس موفقیت خود باید به بسیاری از کارهایی که می کنید خاتمه دهید و بر روی یک الی دو مورد و استثنایی کردن آنها کار کنید.

امروزه برخی مدیران، شرکت های تولید محتوا و موسسات بازاریابی محتوایی بیشتر بر روی کمیت محتوای تولیدی متمرکز می شوند و به کیفیت محتوا کمتر توجه می کنند. اما کار درست این است که تعدا کار کم اما با کیفیت بیشتری انجام دهید. کاری که خیلی از سایت ها انجام نمی دهند و اعتبار خود را زیر سوال می برند. انجام چند کار به صورت عالی کار سختی است.

5) به کار خود ادامه دهید

در برخی موارد می بینیم که یک شرکت مخاطبان ارزشمندی را به خودش متعهد ساخته اما محتوا گذاری را برای آنها قطع و یا بی کیفیت می کند. ما با دستیابی به یک فروش کوتاه مدت، موفقیت بلند مدتی را از دست می دهیم.

هدف اصلی بازاریابی محتوایی فروش نیست. هدف بازاریابی محتوایی، ایجاد مخاطبین و مشتریان وفادار با گذشت زمان و تولید محتوای با کیفیت برای مخاطبین وفادار است.

راه حل چیست؟

برای داشتن مخاطبینی وفادار باید زمان بگذارید و بدانید که این کار نیاز به صرف انرژی دارد. متوسط زمانی که طول میکشد که کار بازاریابی تان اوج بگیرد زمانی حدود 2 الی 18 ماه است. اگر در بازاریابی خود به نتایج فوری نیاز دارید بازاریابی محتوایی انجام ندهید. مخاطب را رها کنید و روی تبلیغات کار کنید. برای داشتن یک درآمد واقعی بایستی 2 سال صبر کنید. بازاریابی محتوایی همچون دوی ماراتن است. در صورتی که دونده هستید پیشنهاد میکنم شغل خود را به بازاریابی محتوایی تغییر دهید!

6) تکلیف شبکه های اجتماعی تان را مشخص کنید

در حال حاضر، شبکه های اجتماعی برای اجرای مدل های تجاری خود به محتوای ما نیاز دارند. اما، در عین حال، محتوای ما بیشترین تعهد را به دوش آنها انداخته است؛ زیرا به چک کردن مداوم محتوای ما نیاز دارند منظورم این است که ممکن است محتوای ما جعلی باشد یا ممکن است بسیار با ارزش نباشد و به تجربه کاربران آسیب بزند.

رسانه های اجتماعی می توانند شما را مسدود کنند. توییتر بدون هیچ دلیل مشخص سابقه مسدود کردن کاربران را دارد. برخی از مارک ها و افراد مسدود می شوند. بسترهای اجتماعی برای محافظت از منافع خود، نهادهای خاصی را مسدود می کنند.

جذب مخاطبان در بازاریابی محتوایی

همه ما در مورد فیس بوک می دانیم، اما حتی آمازون هم با مشکلاتی روبرو است برای مثال بسیاری از کتاب های محبوب توسط هکرها و کلاهبرداران بازنویسی می شوند.

ترکیب این چهار موضوع بدان معنی است که رسانه های اجتماعی، به عنوان محلی برای به اشتراک گذاری مطالب و ایجاد مخاطبان، از بین می روند. ممکن است برای دو، سه یا پنج سال آینده اتفاق نیفتد، اما اتفاق می افتد.

راه حل چیست؟

آیا باید از این کانال ها استفاده کنید؟ اگر فرصتی برای جذب مخاطب می بینید که توییتر، اینستاگرام و… آن را برایتان فراهم می کند استفاده کنید.

تاثیر شبکه های اجتماعی در بازاریابی محتوایی

تمامی پیام رسان های تصویر بالا خوب هستند اما قطعا سطح آنها باهم یکی نیست. اگر از YouTube استفاده می کنید باید برنامه ای برای تغییر مسیر ارتباط خود با کاربرتان بچینید و تنها بر چیزی که کنترل بیشتری را روی آن دارید مثل ایمیل تمرکز کنید.

امروزه خبرنامه الکترونیکی از گذشته قوی تر عمل می کند گویی داریم در این زمینه به عقب برمی گردیم.

BuzzFeed و New York Times مشاغل خود را از طریق خبرنامه الکترونیکی چرخانده اند. نیویورک تایمز امروز بیش از 100 خبرنامه الکترونیکی دارد. اما برای این کار، باید یک خبرنامه واقعاً شگفت انگیز و با ارزش را اجرا کنید.

7) به درخواست های احمقانه نه بگویید!

کلمه ‘ بله ‘ در صنعت بازاریابی محتوایی به یک مشکل اساسی تبدیل شده است.

راه حل چیست؟

درخواست های احمقانه ای که توسط افراد مختلف سازمان تان به شما پیشنهاد داده می شود را نادیده بگیرید و به اکثر آنها نه بگوید.

معمولا متخصصان بازاریابی محتوایی می خواهند در لحظه همه را خوشحال کنند و به همین دلیل مجبور به اجرا انواع درخواست های محتوا خواهند شد.

آن روزها دیگر تمام شده است. تا ده سال آینده هنر نه گفتن را بیاموزید و همه درخواست ها را نپذیرید.

  1. تیم و همکاران خود را توجیه کنید.
  2. برای چندین خط درآمد برنامه ریزی کنید.
  3. قبل از ساختن بخرید.
  4. یک کار عالی انجام دهید.
  5. به کار خود ادامه دهید.
  6. تکلیف شبکه های اجتماعی را روشن کنید.
  7. به درخواست های احمقانه نه بگویید.

7 قانون موفقیت در بازاریابی محتوایی ویژه کسانی است که برای سازمان خود اهدافی را در نظر گرفته اند ولی در مسیر رسیدن به این اهداف قرار ندارند. کسانی که اهمیت کارشان دیده نمی شود و بودجه ای بابت بازاریابی محتوایی به آنها اختصاص داده نمی شود. نداشتن استراتژی در بازاریابی محتوایی شما را به جایی نخواهد رساند؛ در نتیجه هدفمند تر گام بردارید.

ادامه خواندن در سایت منبع