سئو

الگوریتم سندباکس Sandbox چیست؟ – اسماعیل سحاب – ۲۰ آبان ۱۴۰۱

قبل از این که در مورد الگوریتم سندباکس گوگل توضیح دهیم، بهتر است در نظر بگیرید که در هر ۶۰ ثانیه ای که می‌گذرد، حدود ۴۰۰ سایت جدید ساخته می‌شوند که می‌خواهند به نتایج موتورهای جستجو اضافه شوند! این تعداد از سایت که در دقیقه بر آمار قبلی سایت‌ها اضافه می‌شوند، باعث می‌شوند که رقابت تنگاتنگی بین سایت‌ها ایجاد شود به همین دلیل شرکت گوگل به فکر استفاده از Google Sandbox افتاد، اما این الگوریتم چیست و چرا از آن به عنوان فرصت یاد می کنند؟ نام گذاری آن چه دلیلی داشته باشد و آیا این ویژگی برای تمامی سایت‌ها استفاده می‌شود؟ با ما همراه باشید تا جواب سوال خود را پیدا کنید.

میدان رقابت باید عادلانه شود!

گوگل همواره سعی می‌کند، بهترین محتوا را به کاربران نمایش دهد و در همین بین استفاده از این شیوه می‌تواند رقابت میان سایت‌های جدید و قدیمی را کمی بهتر کند. این فیلترینگ جستجو در واقع شیوه‌ای است که با استفاده از آن قادر خواهید بود، شانس خود را امتحان کنید! قبل از ادامه این مقاله فقط باید به یک نکته که شاید حتی آن را نمی‌دانستید، امتحان کنیم و آن این است که گوگل هیچ گاه الگوریتم Google Sandbox را تایید و یا رد نکرده است!

گوگل سندباکس فرصتی برای تعیین ساختار محتوایی، تعیین استراتژی و پیشرفت

شما هنگامی که وارد جعبه شنی گوگل می‌شوید، بین یک تا چهار ماه در یک فضای خاص قرار می‌گیرید که گوگل در آن مدت به شما اجازه نمی‌‍دهد، شما رتبه‌های خوبی در جایگاه های اصلی پیدا کنید و در واقع این کار باعث می‌شود که شما فرصتی داشته باشید که ساختاری را از نو بسازید!

جرا به این الگوریتم Google Sandbox می‌گویند؟ دلیل نامگذاری آن چیست؟

فرض کنید که شما به همراه فرزند دلبندتان به ساحل می‌روید که سن آن کم است! فرزند شما اصرار دارد که در ساحل دریا کنار موج‌های سهمگین شروع به بازی کند! شما اجازه این کار را به او می‌دهید؟ قطعا این کار درست نیست و در این مدت زمان ممکن است، آسیب‌هایی فرزند شما را تهدید کند!

بهترین راه حلی که هم او را می‌تواند خوشحال کند و هم خیال شما را راحت کند، استفاده از جعبه شن است که تداعی کننده همان فضا و احساسات باشد! به همین علت بیشتر می‌گویند که سندباکس گوگل محدودیت نیست بلکه یک روش محافظت از سایت‌های جدید و تازه نفس در دنیای اینترنت است.

چرا الگوریتم Google Sandbox بوجود آمد؟

شاید برای شما هم سوال باشد که چرا این الگوریتم بوجود آمد و از آن استفاده شد! در مدت زمان‌های گذشته، استفاده از , خیلی رونق داشت و سایت‌های زیادی بودند که با محتوای اسپم رتبه‌های خوبی در بدو اول کار می‌گرفتند که باعث آزار کاربران می‌شد! همین موضوع باعث شد که گوگل به فکر ایجاد چنین الگوریتمی بیفتد تا ابتدا سایت‌های خوب را شناسایی، سپس اقدام به دادن رتبه به آن‌ها بکند.

آیا این الگوریتم برای تمامی سایت‌ها فعال می‌شود؟

یکی از سوالاتی که زیاد از من به عنوان یک پرسیده می‌شود، این است که آیا این الگوریتم برای تمامی سایت‌ها فعال می‌شود؟ همانطور که اشاره کردم از آنجایی که گوگل به صورت رسمی این الگوریتم را معرفی و یا تکذیت نکرده است، تصمیم گیری راجع به این موضوع کمی پیچیده به نظر می‌رسد، اما به صورت کلی فرآیند یک سایت جدید در برخورد با این الگوریتم جدا از حالت‌های زیر نیست:

  • الگوریتم سندباکس گوگل اصلا برای شما فراهم نمی‌شود!
  • روند قرارگیری و خارج شدن به قدری کنده بوده است که آن را احساس نکردید.
  • به طرزی در Google Sandbox قرار می‌گیرید که متوجه می‌شوید که این الگوریتم برای شما فعال شده است.

چند راهکار ساده، اما قدرتمند برای خروج از جعبه شنی گوگل

اگر می‌خواهید که هرچه زودتر آزاد شوید و وارد دنیای آزاد بشوید، بهتر است که از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • دریافت بک لینک‌های ارزشمند از سایت‌های معتبر مانند آپارات، یوتیوب و …
  • تولید محتوای بروز و سریع
  • دریافت بک لینک و یا سیگنال‌های مثبت از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام
  • استفاده از کلیدواژه‌های بلند بجای کلیدواژه‌های کوتاه در ابتدای کار
  • فرامش کردن روش‌های کلاه سیاه سئو
  • و …

سخن آخر در مورد سندباکس گوگل

مطالب مشابه

  • الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟

    الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل یا Google Hummingbird یکی دیگر از الگوریتم‌های باغ‌وحش گوگل است که تأثیرات…

  • الگوریتم پاندای گوگل(Google panda) چیست؟

    الگوریتم پاندای گوگل یکی از الگوریتم‌های جدید گوگل در رابطه با رتبه‌بندی سایت‌ها می‌باشد. این…

  • الگوریتم پنگوئن گوگل چیست؟

    الگوریتم پنگوئن گوگل یکی دیگر از الگوریتم‌های باغ‌وحش گوگل است که نظارت دقیقی بر نحوه…

  • الگوریتم پیج رنک(Page Rank) چیست؟

    اگر کمی در زمینه کسب و کارهای اینترنتی سررشته داشته باشید، حتما نام الگوریتم پیج…

محتوای کامل در سایت منبع

دیدگاهتان را بنویسید