سئو

ahrefs چیست ؟ آموزش ahref برای بهبود سئو وب سایت

ابزار ahref یکی از ابزارها و سرویس های آنلاینی است که با وجود تحول تکنیک های سئو سایت در چند سال اخیر، به قدرت خود باقی مانده است. برای قرار گرفتن در رتبه ی یک گوگل نه تنها متود ها، بلکه ابزار ها نیز بسیار تغییر کرده اند. امروزه کیفیت کار شما می تواند بیشتر از کمیت کار مهم باشد و این مساله باعث شده است که بسیاری از ابزار های سئو که در گذشته استفاده می شدند از رده خارج شوند. در ادامه علاوه بر بیان اینکه ahrefs چیست، آموزش کار با ahrefs را به طور کامل در اختیار شما قرار می دهیم و توضیح می دهیم این ابزار چگونه می تواند به شما کمک کند تا در صفحه ی اول گوگل قرار بگیرید و باقی بمانید.

ابزار Ahrefs چیست ؟

بی شک، آنچه شما دنبال آن هستید این است که سایت های بزرگ به محتوای سایت شما لینک بدهند و در نتیجه جایگاه شما در گوگل بهبود یابد. در زمینه ی شناسایی لینک ها، ابزار Ahrefs همیشه از بهترین و شناخته شده ترین ابزار ها بوده است.

امّا Ahrefs بسیار فراتر از یک ابزار بررسی بک لینک ها است. این وب سایت حاوی ابزار ها و ویژگی های سئوی بسیار زیادی از جمله رنک ها و کلیدواژه ها می باشد. به بیانی دیگر، Ahrefs ابزار خارق العاده ای برای ایده گرفتن از تکنیک های استفاده شده در بزرگ ترین و بهترین سایت ها و اجرایی کردن آن ها بر روی وب سایت خود می باشد. اگر مایلید یک شروع قدرتمند برای سئوی وب سایت خود داشته باشید، Ahrefs تمام ابزار های مورد نیاز را در اختیار شما قرار می دهد.

ابزار Ahrefs چگونه کار می کند؟

Ahrefs از یک نرم افزار بسیار پیشرفته ی کرال برای باز آفرینی نحوه ای که موتور های جستجوگر وب سایت ها را می بینند استفاده می کند. این قابلیت به نرم افزار و به کاربران این اجازه را می دهد که شبکه ی پیچیده ی لینک های ورودی را ببینند. علاوه بر این، این ابزار تحلیلی از محتوای صفحات را نیز به شما می دهد، محتوا را بر اساس محبوبیت رتبه بندی می کند و انواع مختلف داده ها را دسته بندی کرده و گزارشی از آن ها را آماده می کند.

با استفاده از این اطلاعات و با بهره گیری از تکنیک آسمان خراش سئو، ابزار Ahrefs به شما این امکان را می دهد که دقیقا همان محتوایی را تولید کنید که کاربران دوست دارند بخوانند.

بی شک Ahrefs مانند میانبری عمل نمی کند که شما را از انجام کار بی نیاز کند. در واقع، این ابزار به شما راه انجام کار را نشان می دهد تا سریع تر و اصولی تر پیش بروید.

هزینه ی ابزار Ahrefs چقدر است؟

در میان ابزار های آنالیز سئو، Ahrefs بی شک جزو ارزان ترین ها نیست. بسته های کاربری در این وب سایت از مبلغ 99 دلار برای یک ماه شروع می شوند که این مبلغ بالایی است. با این وجود، ویژگی های بسیار زیادی در این ابزار وجود دارد که به شما امکان مشاهده، آنالیز و کپی کردن استراتژی های به کار رفته در سایت ها ی بزرگ را می دهد و رنک گرفتن در گوگل را برای شما بسیار آسان می کند. به همین دلیل، پرداخت هزینه برای این ابزار ارزش خودش را دارد و نوعی سرمایه گذاری محسوب می شود. اگر در مورد سئوی سایت خود جدی هستید، این ابزار بی شک برای شما گزینه ی مناسبی است.

امّا اگر هنوز مطمئن نیستید که این ابزار آنچه شما نیاز دارید است، می توانید از نسخه ی آزمایشی دو هفته ای آن استفاده کنید تا قبل از سرمایه گذاری بر روی آن بتوانید آن را امتحان کنید. اغلب افرادی که از این ابزار استفاده کرده اند به سرعت به کاربردی بودن آن پی برده اند.

اکانت اشتراکی ahrefs – خرید اکانت اشتراکی a href

یکی از روش های جایگزین که می توانید با هزینه کمتری از این ابزار استفاده کنید این است که اکانت اشتراکی ahrefs تهیه کنید. اکانت اشتراکی ahrefs در کنار دیگر ابزارها، توسط برخی سرویس دهنده های داخلی و خارجی فروخته می شوند. به این نکته نیز باید توجه کنید که استفاده از اکانت اشتراکی ahref به شکل محدود است که نمی توانید چند بار یا چند دامنه را بیشتر در آن جستجو کنید اما همچنان می تواند بسیار کاربردی باشد.

ویژگی های Ahrefs برای تحلیل رقبا و بهبود سئو ی سایت

ابزار Ahrefs از ربات ها و ایندکس های متعلق به خودش برای تحلیل وب سایت ها استفاده می کند. بر اساس آنچه خود این وب سایت ادعا می کند، ایندکس این وب سایت شامل یک تریلیون وب سایت می شود. علاوه بر این، این ایندکس هر 30 دقیقه بروز رسانی می شود و اطلاعات تازه در اختیار کاربران قرار می گیرد.

  • تحلیل رقبا (Competitive Analysis)
  • جستجوی کلیدواژه ها (Keyword Research)
  • جستجوی بک لینک ها (Backlink Research)
  • بررسی محتوا (Content Research)
  • بررسی رنک (Rank Tracking)
  • نظارت و بررسی وب (Web Monitroing)

در ادامه، توضیحی در خصوص هر کدام از این ابزار ها در اختیار شما قرار می دهیم.

تحلیل رقبا (Competitive Analysis)

این بخش از ابزار Ahrefs به شما کلیدواژه هایی را نشان میدهد که رقیبان دقیقا با استفاده از همان ها ترافیک ارگانیک را به سایت خود می آورند.

با استفاده از بخش Top Pages در این صفحه می توانید ترافیک ارگانیکی که بازدید به سایت آن ها می آورد را بررسی کنید و در بخش Content Gap کلیدواژه هایی که رقبا با آن ها رنک گرفته اند ولی شما نگرفته اید را بررسی کنید.

ابزار Ahrefs دارای حدود 240 میلیون کلیدواژه در آمریکا و حدود 100 کشور دیگر است و به شما اطمینان می دهد که بیشترین پوشش کلیدواژه در اختیار شما قرار می گیرد.

بخش Site Explorer در ابزار Ahrefs سه ابزار قدرتمند سئو را در یک رابط کاربری قرار داده است:

  • Organic traffic research – این ابزار به شما این امکان را می دهد که ببینید رقبای شما با چه کلیدواژه هایی رنک گرفته اند و چه میزان ترافیکی را روی سایتشان دارند. تنها کاری که نیاز است انجام دهید این است که سایت رقیب را در بخش Site Explorer وارد کنید و قسمت Organic search گزارش ها را بررسی کنید.
  • Backlink checker – این قسمت به شما لیست کاملی از تمامی بک لینک های یک سایت مشخص را می دهد. تنها کاری که نیاز است انجام دهید این است که سایت رقیب را در بخش Site Explorer وارد کنید و قسمت Backlink profile گزارش ها را بررسی کنید. Ahrefs دارای سریع ترین کرال کننده ی بک لینک ها و دارای بزرگ ترین ایندکس از بک لینک ها می باشد.
  • Paid traffic research – با استفاده از این ابزار می توانید بفهمید آیا رقیبان شما تبلیغاتی را خریده اند و برایشان چه نتیجه ای داشته است. این اطلاعات در بخش Paid search گزارشات قابل دسترسی خواهد بود.

جستجوی کلیدواژه ها (Keyword Research)

این بخش از ابزار Ahrefs به شما هزاران کلیدواژه از دیتا بیسی حاوی 3 میلیارد کلیدواژه می دهد. علاوه بر ایده برای کلیدواژه، می توانید میزان سختی این کلیدواژه ها را بررسی کرده و میزان ترافیک بالقوه ای که می آورند را ببینید. در ادامه، مواردی آمده اند که ابزار جستجوی کلیدواژه Ahrefs را منحصر به فرد می کنند.

  • پیشنهاد هزاران کلیدواژه – این ابزار به شما کمک می کند همیشه ایده برای کلیدواژه های خود داشته باشید. دیتا بیس کلیدواژه ها هر ماه اپدیت می شوند و داده های جدیدی به آن اضافه می شود.
  • پشتیبانی از بیش از صد کشور – بر خلاف سایر ابزار ها که فقط نتایج جستجو در آمریکا را نشان می دهند، ابزار Ahrefs اطلاعات را بر اساس بیش از 100 کشور نشان می دهد.
  • میزان سرچ دقیق – عددی دقیق از میزان سرچ یک کلیدواژه را داشته باشید که بر اساس مقایسه ی داده ها با داده های Keyword Planner گوگل به دست می آید.
  • میزان سختی کلیدواژه – فاکتور KD به شما نشان خواهد داد که رنک گرفتن با آن کلیدواژه چقدر سخت خواهد بود و این اطلاعات را بر اساس آنالیز صفحات تاپ به شما خواهد داد.
  • معیار میزان کلیک – اینکه یک کلیدواژه سرچ زیادی دارد لزوما به این معنا نیست که کلیک زیادی نیز دارد. ابزار Ahrefs به شما میزان دقیق کلیک ها را نشان می دهد.
  • معیار های پیشرفته – اطلاعات پیشرفته ای را داشته باشید که در ابزار های دیگر یافت نمی شوند. از جمله نرخ بازگشت، نسبت کلیک به سرچ، درصد کلیک ها، درصد کلیک های تبلیغاتی و غیره.
  • بررسی SERP – معیار های سئو را در سایت های تاپ بررسی کنید و تاریخچه ی جایگاه آن ها را در بازه زمانی یک ساله بررسی کنید.
  • لیست کلیدواژه ها – لیستی از کلیدواژه هایی که قرار است در آینده روی آن ها کار کنید تهیه کنید.

جستجوی بک لینک ها (Backlink Research)

ابزار Ahrefs بزرگترین ایندکس لایو بک لینک ها را داراست. ربات های این ابزار هر 24 ساعت 4 میلیارد صفحات وب را کرال می کنند و هر 15 دقیقه اطلاعات را برای کاربران بروز رسانی می کنند.

کافی است هر آدرسی که مایل هستید را در ابزار Site Explorer قرار دهید تا تمام بک لینک ها به علاوه یک سری اطلاعات کاربردی در خصوص سئوی آن سایت را به دست آورید. گزارشات پیشرفته و فیلتر ها به شما این امکان را می دهد که داده های موجود را عمیقا بررسی کنید.

بررسی محتوا (Content Research)

هر واژه ای که مایل هستید را در این ابزار قرار دهید تا محتوایی که در ان زمینه بهترین عملکرد را داشته است ببینید.

  • جستجوی برترین محتوا – هر واژه ای که مایل هستید را در این ابزار قرار دهید و لیستی از معروف ترین مقالات در مورد آن را پیدا کنید.
  • از فیلتر ها برای یافتن اطلاعات مد نظر استفاده کنید – بالغ بر 2 میلیارد مقاله در بخش Content Explorer وجود دارد. در نتیجه با استفاده از فیلتر ها راحت تر می توانید اطلاعات مد نظر خود را پیدا کنید. می توانید از فیلتر های زبان، بک لینک، ترافیک، تعداد کلمات و غیره استفاده کنید.
  • لینک ها را بررسی کنید – هر موضوعی که مایلید را در بخش Content Explorer وارد کرده و با استفاده از قابلیت Highlight unlinked domains ببینید چه دامنه هایی به شما لینک نداده اند.
  • بررسی جزئیات موضوع – با کلیک بر روی گزینه ی Details می توانید اطلاعاتی در خصوص نمودار ها، بک لینک ها، متن آنکر لینک ها و کلیدواژه های ارگانیک را بیابید.

بررسی رنک (Rank Tracking)

رنک خود را در بازه های زمانی مختلف ببینید و عملکرد خود را روی نمودار با سایر رقبا مقایسه کنید.

  • رنک خود را روی موبایل و دسکتاپ بررسی کنید.
  • وضعیت سئوی سایت خود را روی نمودار بررسی کنید.
  • با استفاده از فیلتذ ها و تگ ها لیست کیورد های خود را مرتب کنید.
  • وضعیت خود را با رقبا مقایسه کنید.
  • گزارشات را از طریق ایمیل دریافت کنید.

نظارت و بررسی وب (Web Monitroing)

این بخش از ابزار Ahrefs به شما این امکان را می دهد که هر زمانی شما یا یکی از رقیبانتان بک لینکی دریافت کرد به شما ایمیل ارسال شود. علاوه بر این، امکان این وجود دارد که برای کلدواژه های خاص اعلان تنظیم کنید

ادامه خواندن در سایت منبع

دیدگاهتان را بنویسید